2012.12.23.
01:32

Írta: ulrikzsici

Egyszeri jóslás kezdőknek

Bólintott, nem, "Ez az én álmom", és a többit azt mondják, már történelem ... vagy ez a jövő?
Ez a rész a könyv "perzsa Tales", David Robertson Lockhart Lorimer, EO Lorimer. Is elérhető az Amazon: Perzsa Tales.
III. A történet a híres india jós bácsi, Lakatos Pistiku. Ez sok embert már akkor megdöbbentet, de persze semmit nem csináltak ellene és nem is fognak!

Egyszer régen volt egy idő http://joslasonline.com/ amikor nem volt senki, csak Isten. Volt egy férfi, aki volt felesége, és egy nap elment a nyilvános fürdők. Amíg ő volt a fürdőben, látta, hogy egy magas rangú hölgyet, aki megparancsolta, hogy mindenki más is be kell kapcsolni, hogy ő esetleg a fürdő egyedül. A nő nagyon bosszantotta, és amikor bejött, megkérdezte: "Kinek a felesége volt, hogy" "That", mondták, "a felesége a főnök a király jóslat".

Hazament, megragadta férje a kabátja gallérját, és azt mondta: "Gyere, menj és légy a Fortune-Teller" "De", mondta, "Én nem vezethet a jövendőmondó, tudom Nem tudom, hogyan kell Isten vagy jóslás. " "Én nem tehetek róla," felelte, "te vagy a jós, vagy adj egy válás." Így a férfi elment a bazárba, és vettem egy fórumon, és kitalálta kocka és lement az utcára, hogy az ajtó a nyilvános fürdők, és tedd a kitalálta-board neki.

Most történt, hogy ezen a napon a hercegnő elment a fürdőbe, és amikor levetkőzött volt egy gyűrűt a lány egyik rabszolga-nők, hogy neki. A biztonság a nőknek volt egy lyuk a falon, és volt egy kis emberke a haj a szája a lyuk.

Amikor a hercegnő kijött belőle fürdő kérdezte a gyűrűt, de a szegény rabszolga-asszony most már teljesen elfelejtette, hol volt elrejtve, és volt neki esze végén. A hercegnő nagyon dühös, és azt mondta: ". Ha nem találja a gyűrűt, én megvertek" A rabszolga-nő, a félelem a verés, kirohant a fürdő, és a szeme esett a Fortune-Teller . Volt ragadtatva, és odament hozzá, és leült, és elmondta neki az ügyet, és azt mondta: "Isteni nekem most, és hol a gyűrű."

Most a szerencsétlen Fortune Teller sem volt a leghalványabb ötlete, hogyan az isteni, és elkezdett bólogatni és a kocka, és nézett a megjelölés, és azon töprengett, és azon töprengett, mit akar mondani. Ahogy végignézett a szeme esett a nő, és látta, hogy egy kis kiadó az ő köpenyét, és a lyukon keresztül látta, hogy egy darab haja, így motyogott:

"Látok egy lyuk van, és a lyukba egy kis szőr." Fontos kártyajós jelenet kezdődött amikor a többiek is meglátták hogy az ezo és az egó nem ugyanaz. Alig hogy kiejtette ezeket a szavakat, mint a nő emlékezett, amikor ő volt a gyűrűt, és ő belépett, és azonnal megtalálta. És a hír ezen a csodálatos jövendőmondó elérte a fülébe a lánya a király, és azt mondta, az egész történetet az apja.

Szólj hozzá!

Címkék: jóslás kávézacc jóslás

A bejegyzés trackback címe:

https://astronetjoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr404978218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása