2012.11.19.
00:10

Írta: ulrikzsici

Kikkel lesz szerencséje a bak és a vízöntő csillagjegynek 2013-ban jóslásban?

Hogyan egyeztethető van a jelenlegi partnerével, szerető vagy barát? Tudtad, hogy az asztrológia lehet egy teljesen új szintre emeli a megértést az emberek között, hogy felfedje ránézésre a konstelláció, és hogy azok partner? Itt fogsz felfedezni néhány különleges bepillantást, amely segít a jobb erősségeit és kihívásait szerelmes nap jel kompatibilitás.
A Sun ad a meghajtót, akaraterő és a személyiség. A lényeges minőségi két konstelláció olyan ötvözetét két tiszta szín előállítására teljesen új árnyalatú. Kapcsolatok ugyanúgy, termelő saját érzelmi színeket, amikor két ember egymásra. Az alábbi egy általános útmutató a romantikus kilátások másokkal, és hogyan ismeretében az asztrológiai "color" egymást, a művészet a szeretet segít létrehozni egy romantikus remekmű.

Olvasása közben a következő, kérem, hogy ne feledje, hogy nincs két soha csillagképek teljesen összeegyeztethetetlen. Az erőfeszítés és a kompromisszum, még a "nehéz" asztrológiai események munkáját. Hagyd, hogy a szellem ne túl közel a teljes körű lehetőségek az élet! Megismerése egymást és magunkat a legfontosabb aspektusa az asztrológia. Minden állatöv kombináció követ elemek e csillagképek és az eredmény azok kombináció: például Kos a tűz jel és Aquarius levegő jele és ez a kombináció termel sok "forró levegő". Air feeds tűz és tűz felmelegíti a levegőt. Tény, hogy tűz levegő. Nem minden levegő és tűz kombinációk. Nekem is van információ a különböző születési időszakok az egyes csillagképek, és ez tovább fényt derítsen a kilátások kielégítő szerelmi életet egy konstelláció, amit választani. Sok szerencsét a keresés a lelki társ, és a csillagok ragyognak rátok!
A szó Zodiac szó szerint azt jelenti állatok és utal a minták vagy konfigurációk az állatok, mint a pislákoló csillagok éjjel. A Zodiac öv a nagy kör, amely körül a világító nap mozgására hónapról hónapra egész évben, transceiving az energia e különböző constellational megjelölések és ezáltal továbbítása az égi sugárzást a földön.

Szólj hozzá!

Címkék: jóslás csillagjegy 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://astronetjoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr634913811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása