2012.11.18.
23:43

Írta: ulrikzsici

A spread az kártyavetést jelent angolul

Reading játékkártyák egészen hasonló olvasási tarot kártyát, hogy lehet őket ugyanabban a szpredek mint tarot kártyák és isteni tőlük ugyanúgy. A mindennapi életünkben mi általában jobban ismerik a játékkártya és ezért társítani a szimbolizmus könnyebb. Ahhoz, hogy egy olvasó, válasszon terjedt el az alább felsoroltakat, és kattintson a "Shuffle és olvasása" gombra.
Celtic Spread
A kelta kereszt spread talán a legnépszerűbb terjedésének használatban. A cél az, hogy fényt derítsen sok szempontból az élet a querent években. Ha használni szeretné ezt terjedésének, összpontosítani a kérdést elé a kártyákat, majd kattintson alább.


  Asztrológiai Spread
Ebben a spread minden kártyát olvas egy egységnek önmagában. Egyedi kártyák képviseljen minden asztrológiai ház és kell értelmezni az erősségeit és gyengeségeit a megfelelő ház szem előtt. Ne kérdezzen használata előtt terjedését.

Kapcsolat Spread
Ez a spread által használt querents való kapcsolatok másokkal, hogy felfedezze feltárásával szükségleteit és nézeteit mindkét fél számára. Gondolj a kapcsolatot egy adott személyt, és kattintson az alábbiakban.


  Planetary Spread
Ez a lekérdezés terjedt el, hogy esetleg így betekintést számos különböző aspektusait a jelenlegi életét. Ahhoz, hogy ezt terjedésének összpontosít kérdést a kártyákat, és kattintson.


The Birthday Spread
A születésnapi spread létrehozására használják a kurzus elérése felé célokat szeretne elérni az elkövetkezendő években. Gondold át, mit szeretne elérni a következő évben, és kattintson az alábbiakban.

  Mandala Spread
Ez a spread használják a lelki oldala a felhasználó felfedezni. Akkor kérje fel a kérdést, a kártyák használatával terjedését, vagy fedezze fel a teljes lelki önálló anélkül, hogy egy adott kérdésre. Kattintson az alábbi terjedni.
Csillagok Spread
Ez a spread gyakran használják, hogy egy nagyon konkrét kérdésre, hogy tárja fel. Ahhoz, hogy ezt terjedésének összpontosít kérdést a kártyákat, és kattintson.


  Tree of Life Spread
The Tree of Life spread nagyon alapos módszer feltárása általános útját querent életét. Ahhoz, hogy ezt terjedésének összpontosít kérdést a kártyákat, és kattintson.

Szólj hozzá!

Címkék: jóslás astronet jóslás

A bejegyzés trackback címe:

https://astronetjoslas.blog.hu/api/trackback/id/tr164913783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása